• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

‌ فرصت سرمایه‌گذاری ۲ هزار مگاواتی در انرژی‌های تجدیدپذیر

  • کد خبر : 25771
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴
‌ فرصت سرمایه‌گذاری ۲ هزار مگاواتی در انرژی‌های تجدیدپذیر

در راستای همسویی با سیاست‌های کلان کشور در زمینه توسعه انرژی‌های پاک و رفع ناترازی برق، تفاهم‌نامه‌ای مشترک میان صندوق توسعه ملی و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) منعقد شده است که بستر لازم برای مشارکت بخش خصوصی در احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر را فراهم می‌آورد. به گزارش تانیش نیوز به نقل از […]

در راستای همسویی با سیاست‌های کلان کشور در زمینه توسعه انرژی‌های پاک و رفع ناترازی برق، تفاهم‌نامه‌ای مشترک میان صندوق توسعه ملی و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) منعقد شده است که بستر لازم برای مشارکت بخش خصوصی در احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر را فراهم می‌آورد.

به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی، ‌سهراب فیضی‌زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان، با اشاره به این تفاهم‌نامه و مطابق با مصوبه شورای اقتصاد، اعلام کرد که امکان سرمایه‌گذاری مشترک در احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر تا سقف ۲ هزار مگاوات فراهم شده است. وی تأکید کرد: «در این مدل حمایتی، سهم منابع مالی ۸۰ درصد از تسهیلات صندوق توسعه ملی و ۲۰ درصد آورده متقاضیان بخش خصوصی خواهد بود.»

‌شرایط ویژه تسهیلات:

‌مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی شرایط بهره‌مندی از تسهیلات صندوق توسعه ملی را تشریح کرد: «این تسهیلات با نرخ سود ۸ درصد و به صورت بازپرداخت ارزی ارائه می‌شود و زمین محل احداث نیروگاه به عنوان وثیقه مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.»

‌مهندس فیضی‌زاده همچنین خاطرنشان ساخت که بر اساس ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش‌بنیان، صنایع با مصرف بیش از یک مگاوات برق موظف به تأمین حداقل پنج درصد برق مصرفی خود از طریق نیروگاه‌های تجدیدپذیر هستند و در این مسیر، حمایت ویژه‌ای از سوی صندوق توسعه ملی و ساتبا صورت خواهد گرفت.

‌وی از شرکت‌هایی که دارای ماهیت خصوصی، توان تأمین ۲۰ درصد آورده نقدی ، ظرفیت احداث نیروگاه بیش از سه مگاوات و زمین مناسب با مجوزهای لازم هستند، دعوت کرد تا از این فرصت بهره‌مند شوند.

‌ مهندس فیضی‌زاده در پایان افزود: «به منظور افزایش دانش و تسهیل فرآیندهای اجرایی برای فعالان اقتصادی، کارگاه‌های تخصصی انرژی های تجدیدناپذیر درشهرک های صنعتی  برگزار میشود »

‌روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی همچنین اعلام کرد که در پی انتشار این خبر، فعالان تولیدی و واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان، ضمن استقبال گسترده از این طرح حمایتی، آمادگی خود را برای مشارکت در پروژه‌های نیروگاهی تجدیدپذیر ابراز داشته‌اند.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=25771

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.