• امروز : یکشنبه - ۲۶ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 18 October - 2026

تجهیز ۷۸ هزار هکتار از اراضی آذربایجان‌شرقی به سیستم آبیاری تحت فشار

  • کد خبر : 5392
  • ۱۳ تیر ۱۴۰۰ - ۹:۰۳
تجهیز ۷۸ هزار هکتار از اراضی آذربایجان‌شرقی به سیستم آبیاری تحت فشار

 رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی از اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در ۷۸ هزار و ۴۴۰ هکتار از اراضی استان تا پایان سال ۹۹ خبر داد. به گزارش تانیش نیوز اکبر فتحی  با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه آبیاری تحت فشار اظهار کرد: طی ۶ سال گذشته بالغ بر ۱۴ هزار و ۳۲۸ هکتار از […]

 رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی از اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در ۷۸ هزار و ۴۴۰ هکتار از اراضی استان تا پایان سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش تانیش نیوز اکبر فتحی  با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه آبیاری تحت فشار اظهار کرد: طی ۶ سال گذشته بالغ بر ۱۴ هزار و ۳۲۸ هکتار از اراضی خرده مالکی استان با اعتبار ۱۵۵ میلیارد تومان به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شدند.

وی با اشاره به لوله گذاری ۲۸۵ کیلومتر از پایاب چاه‌های استان، افزود: در ۱۲ هزار و ۱۹۷ هکتار از اراضی حوضه دریاچه ارومیه نیز طی سال‌های ۹۴ تا ۹۹ با اعتباری بالغ بر ۱۲۷ میلیارد تومان سیستم آبیاری تحت فشار اجرا شده است.

فتحی در خصوص پروژه‌های شبکه فرعی آبیاری و زهکشی در پایاب سدهای آذربایجان شرقی در طول چهار سال گذشته، گفت: از سال ۹۶ تا ۹۹ در مساحت ۱۶ هزار هکتار، شبکه فرعی آبیاری و زهکشی پایاب سد با اعتبار ۲۵۶ میلیارد تومان اجرا شد که این میزان برای اراضی حوضه دریاچه ارومیه، ۳۸۱۱ هکتار و تخصیص اعتبار ۳۸ میلیارد تومانی می باشد.

رییس جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: در طی این مدت هم‌چنین در مجموع ۱۳۳ کیلومتر از اراضی استان، کانال‌های آبیاری عمومی با اعتبار ۵۲ میلیارد تومان بهسازی شده است که این میزان در اراضی حوضه دریاچه ارومیه بالغ بر ۷۸ کیلومتر و تامین اعتبار ۳۰ میلیارد تومان می باشد.

وی با اشاره به لایروبی و مرمت ۲۵۱ رشته قنات استان طی چهار سال گذشته، اظهار کرد: این اقدام با تخصیص اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است و تعداد ۱۵۰ رشته قنات نیز در حوضه دریاچه ارومیه لایروبی و مرمت شده که اعتبار اجرای این پروژه‌ها بالغ بر ۹ میلیارد تومان است.

فتحی با اشاره به این‌که در طول سال‌های ۹۶ تا ۹۹ به میزان ۳۱۰ کیلومتر جاده در بین مزارع استان احداث شده است، گفت: ۱۸۴ کیلومتر پروژه احداث مسیر و جاده نیز در بین مزارع حوضه دریاچه ارومیه با تامین اعتبار ۴.۳ میلیارد تومان اجرایی شده است.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=5392

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.