• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

بابایی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌شرقی شد

  • کد خبر : 9017
  • ۲۵ تیر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۵
بابایی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌شرقی  شد

 مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در حکمی اسد بابایی را به‌ عنوان مدیرکل جدید کتابخانه‌های آذربایجان‌شرقی منصوب کرد. در بخشی از حکم رمضانی خطاب به بابایی آمده است: «نظر به تعهد، مسئولیت‌پذیری و شایستگی‌های فرهنگی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ شما را به سمت مدیرکل کتابخانه‌های عمومی و رئیس دبیرخانه انجمن […]

 مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در حکمی اسد بابایی را به‌ عنوان مدیرکل جدید کتابخانه‌های آذربایجان‌شرقی منصوب کرد.

در بخشی از حکم رمضانی خطاب به بابایی آمده است: «نظر به تعهد، مسئولیت‌پذیری و شایستگی‌های فرهنگی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ شما را به سمت مدیرکل کتابخانه‌های عمومی و رئیس دبیرخانه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان شرقی منصوب می‌کنم.

بی‌گمان، رسالت دینی، انقلابی و ملی همۀ مدیران فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی، حفظ پویایی و پایایی آرمان‌ها و نگهبانی هوشیارانه و عالمانه از آنهاست.»

بابایی، مدرس دانشگاه در زمینه مدیریت رفتار سازمانی، مدیریت استراتژیک و مدیریت منابع انسانی و دانشجوی سال آخر دکترای تخصصی مدیریت و کارشناس ارشد مدیریت تحول است.

از جمله سوابق وی می‌توان به نایب رییسی و سخنگوی خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور، ریاست هیات مدیره و مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه‌های آذربایجان شرقی، عضویت در شورای سیاست گذاری بسیج رسانه آذربایجان شرقی، سرپرستی خبرگزاری مهر در استان، ریاست کمیته رسانه و اطلاع رسانی سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی و عضویت در هیات رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی استان، اشاره کرد.

پیش از این شهرام خدایی، از چهره های فرهنگی و هنری آذربایجان شرقی، مدیرکلی نهاد کتابخانه های عمومی استان را بر عهده داشت.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=9017

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.