• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

اشتغال دو هزار و ۶۰۰ نفر در آذربایجان شرقی با راه اندازی ۵۰ کارخانه

  • کد خبر : 23332
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
اشتغال دو هزار و ۶۰۰ نفر در آذربایجان شرقی با راه اندازی ۵۰ کارخانه

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی از راه‌اندازی ۵۰ کارخانه جدید در سالجاری خبر داد و گفت: امسال با راه اندازی این کارخانجات جدید برای ۲هزار و ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است. آرش نگهبانی گفت: حجم سرمایه گذاری صورت گرفته در این واحدهای تولیدی صنعتی، ۲۵ هزار میلیارد ریال است […]

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی از راه‌اندازی ۵۰ کارخانه جدید در سالجاری خبر داد و گفت: امسال با راه اندازی این کارخانجات جدید برای ۲هزار و ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.

آرش نگهبانی گفت: حجم سرمایه گذاری صورت گرفته در این واحدهای تولیدی صنعتی، ۲۵ هزار میلیارد ریال است که با راه اندازی آنها، برای ۶۰۰ نفر اشتغال مستقیم و برای ۲ هزار نفر نیز اشتغال غیرمستقیم ایجاد شد.

وی ادامه داد: عمده این واحدها در زمینه و حوزه تولید لاستیک، پلاستیک، ساخت ماشین آلات و تجهیزات، صنایع سلولزی و کانی غیرفلزی فعالیت دارند.

نگهبانی افزود: این واحدهای تولیدی صنعتی در شهرستان های تبریز، اذرشهر، شبستر، بستان آباد، اهر و عجب شیر راه اندازی شده اند.

وی بیان کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده، تا پایان سالجاری ۵۰۰ واحد ایجادی و توسعه ای نیز در استان بهره برداری می شود که با بهره برداری از این تعداد واحد، سهم صنعت آذربایجان شرقی در اشتغالزایی و رونق اقتصادی به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.

نگهبانی تعداد طرح های توسعه ای استان برای بهره برداری در سالجاری را ۷۰ واحد و میزان سرمایه گذاری را ۴۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد.*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=23332

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.