• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

دوازدهمین جشنواره سیب مراغه با محوریت اقتصاد، گردشگری و صادرات آغاز شد

  • کد خبر : 25642
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۰
دوازدهمین جشنواره سیب مراغه با محوریت اقتصاد، گردشگری و صادرات آغاز شد

دوازدهمین جشنواره سیب مراغه با شعار «سیب مراغه، طراوت سهند، شکوفایی اقتصاد» و رویکرد «گردشگری و کشاورزی پایدار»  عصر امروز با حضور مسئولان استانی و محلی در مراغه گشایش یافت. به گزارش تانیش نیوز، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی در آیین افتتاح این جشنواره با اشاره به ظرفیت‌های گسترده جنوب استان گفت: «با توجه به […]

دوازدهمین جشنواره سیب مراغه با شعار «سیب مراغه، طراوت سهند، شکوفایی اقتصاد» و رویکرد «گردشگری و کشاورزی پایدار»  عصر امروز با حضور مسئولان استانی و محلی در مراغه گشایش یافت.

به گزارش تانیش نیوز، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی در آیین افتتاح این جشنواره با اشاره به ظرفیت‌های گسترده جنوب استان گفت: «با توجه به مزیت رقابتی شهرستان‌های مراغه، عجب‌شیر، بناب، هشترود و میانه در تولید محصولات باغی و خشکبار، پایانه‌های صادراتی ویژه این منطقه به زودی راه‌اندازی می‌شود.»

وی افزود: «توسعه زنجیره ارزش در بخش کشاورزی، از تولید تا بازار، می‌تواند زمینه‌ساز افزایش اشتغال، درآمد و رونق صنایع تبدیلی باشد. هدف ما این است که با جلوگیری از خام‌فروشی، محصولات کشاورزی استان در قالب صنایع فرآوری، بسته‌بندی و صادراتی عرضه شوند.»

استاندار همچنین از برنامه‌های مدیریت استان برای حمایت از کشاورزان خبر داد و گفت: «ایجاد سردخانه‌های مجهز، انبارداری مدرن، توسعه شهرک صنایع غذایی، حمایت از صادرات محصولات باغی، راه‌اندازی کارگروه صادرات سیب و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل یخچالی از اولویت‌های ما در جنوب استان است.»

در ادامه مراسم، امین امینیان فرماندار ویژه مراغه نیز با تأکید بر نقش سیب در هویت اقتصادی و فرهنگی شهرستان گفت: «مراغه با تکیه بر باغداری پیشرفته و طبیعت منحصربه‌فرد، در مسیر تبدیل شدن به قطب کشاورزی، گردشگری و لجستیک آذربایجان شرقی قرار دارد.»

به گفته وی، از ۲۵ هزار هکتار باغ این شهرستان، ۱۸ هزار هکتار به تولید سیب اختصاص دارد و سالانه بیش از ۳۰۰ هزار تن سیب در مراغه برداشت می‌شود.

امینیان افزود: «امسال با وجود سرمای زودرس، پیش‌بینی تولید بیش از ۱۷۰ هزار تن سیب قطعی است و مراغه همچنان رتبه نخست استان را در اختیار دارد.»

شایان ذکر است در حاشیه جشنواره نمایشگاه محصولات کشاورزی، روستایی و عشایری برپا شده است.

 

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=25642

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 4انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.