• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

تصمیم‌گیری برای بخش معدن نباید پشت درهای بسته انجام شود

  • کد خبر : 11012
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۰
تصمیم‌گیری برای بخش معدن نباید پشت درهای بسته انجام شود

استاندار آذربایجان‌شرقی با تاکید بر توجه به اصل مطالبه‌گری از سوی بهره‌برداران و تشکل‌های بخش خصوصی، گفت: تصمیم‌گیری برای بخش معدن نباید پشت درهای بسته انجام شود. عابدین خرّم در جلسه شورای معادن استان با اشاره به اینکه بهره برداران و اعضای تشکل‌های بخش خصوصی در حوزه معدن باید فعال باشند، افزود: فهم مشترک بخش‌های […]

استاندار آذربایجان‌شرقی با تاکید بر توجه به اصل مطالبه‌گری از سوی بهره‌برداران و تشکل‌های بخش خصوصی، گفت: تصمیم‌گیری برای بخش معدن نباید پشت درهای بسته انجام شود.

عابدین خرّم در جلسه شورای معادن استان با اشاره به اینکه بهره برداران و اعضای تشکل‌های بخش خصوصی در حوزه معدن باید فعال باشند، افزود: فهم مشترک بخش‌های خصوصی و دولتی باعث می‌شود که تصمیم‌گیری‌های این حوزه اثربخشی بیشتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه فرمانداران مسوول اصلی تصمیمات بخش معدن در شهرستان‌ها هستند، اظهار داشت: کارگروه معادن شهرستان‌ها باید با مسوولیت شخص فرماندار تشکیل و به صورت مستمر وضعیت معادن هر شهرستان به شورای معادن استان گزارش شود.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت بخش معدن و ظرفیت های این استان در این بخش، گفت: دولت سیزدهم برای حمایت از تولید و اشتغال، مبارزه با فساد و جلب رضایت مردم عزم جدی دارد.

خرم، با تاکید بر اینکه باید حق را به حق‌دار داد، یادآوری کرد: کمیته فنی شورای معدن باید با کار کارشناسی دقیق و لحاظ تمام جوانب فنی و حقوقی، در خصوص فعالیت معادن نظر قطعی دهد تا هیچ حقی از کسی ضایع نشود.

وی ادامه داد: برای فعالیت معدنی که فعال است و درآمد دارد، نباید مزاحمتی ایجاد شود اما اگر معدنی فعال نیست و صاحبان آن سوءاستفاده می‌کنند، این کار به معنی عدم صلاحیت آنها است.

خرّم، افزود: معادن فعال هم باید به وظایف قانونی خود از قبیل مسوولیت‌های اجتماعی و پرداخت حقوق دولتی اقدام کنند.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=11012

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.